top of page
Daphne distributie en logistiek van boeken

Dynamiek ten dienste van het boek

De familie Dubrulle en het boek leest als een lang liefdesverhaal, geboren aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie. De ouders van François Dubrulle baatten in Gent een boekhandel uit. In 1964 richtte hij het bedrijf Daphne op, een rackjobber die ten dienste staat van uitgever en lezer.

Wat we aanbieden

Distributie

Wij garanderen een soepel beheer van de logistieke- en communicatiestromen in ons uitgebreid verkoopsnetwerk zoals grote voedings- en speciaalzaken, boekhandels, speelgoedwinkels en travel retail.

Commerciële opvolging

Daphne staat in voor het totaalbeheer van uw boekenrayon.

Wij zijn overal

We onderhouden constructieve relaties met alle uitgevers en gaan permanent op zoek naar verbreding en verdieping van ons aanbod. Onze catalogus is divers en biedt elke lezer wat. We werken intensief samen met uitgevers om een efficiënt voorraadniveau te behouden en het aanbod in onze partnernetwerken te ontwikkelen.

Onze strategie is erop gericht het boek zichtbaarheid te geven in zoveel mogelijk verkooppunten. Ons 16-koppig commercieel team is permanent op de baan om de goede uitstalling van de producten en commerciële opvolging te verzekeren. Ze is de sleutel waarmee we denken het verschil te maken: nabijheid bij de klant en kennis van wat leeft in de markt.

 

Bij Daphne zijn kortom alle vormen van samenwerking bespreekbaar: van exclusieve of gedeeltelijke vertegenwoordiging tot volledige merchandisingdiensten.

bottom of page